Campina Boerderijdag 2017 Melkveebedrijf Hakkert

 

Op 2e Pinksterdag, hield de Fam Hakkert in samenwerking met Campina een Open Boerderijdag in Tricht.

Er waren rondleiders die vertelden over de dieren en het leven op en rondom de boerderij. Door de weilanden vertrok de hele dag door diverse fiets-treinen langs de grazende koeien op.
Rond het middaguur waren al honderden bezoekers binnen die smulden van de Campina producten, maar ook het ijs en pannenkoeken gingen er goed in!

Voor de kinderen was er genoeg vertier met een springkussen, boerenstormbaan, spellen, schminken en natuurlijk koe-melken. Spelen in het hooi of in het maïs-zwembad. Een prachtig kindertheater op de boerderij tussen de strooibalen. Speciaal voor deze dag kwamen boerin Stephanie en boerin Karin naar de open dag, ze waren lekker druk bezig op hun eigen gezellige boerderijtje en voerde een leuk (leerzaam) theater stuk. En voor vele kleintjes hoefde al die educatie niet, maar wilde vooral bij de koeien zijn!

Ook werd er reclame gemaakt voor de vele mogelijkheden die het bedrijf Hakkert het hele jaar organiseert, o.a. vergaderingen, meetings, workshops in hun speciaal ingerichte vergaderruimte binnen in hun grote stal.
School-educatie en het organiseren van kinderfeestjes, kijk eens verder op de website voor meer informatie.

Voor ruim 3280 gasten was het weer een fantastisch leerzame dag!

 

Foto's Open Boerderijdag 2017